Papirnati lampijoni osvajajo svet zabav

V kolikor pripravljate dogodek in si želite enostavne dekoracije, ki bo zapolnila prostor in navdušila povabljence, potem si zagotovo oglejte papirnate lampijone. Enostavni, barviti, v različnih velikostih in izvedbah, bodo odlično nadgradili dekoracijo vašega dogodka.

Lampijoni so zelo hvaležen dekoracijski element, saj so ob skrbnem ravnanju primerni za večkratno uporabo.

Uporabite jih lahko na različne načine:

  • kot poročna dekoracija
  • kot dekoracija vrta
  • kot dekoracija zabave in rojstnega dne
  • dodajte jim praznične lučke in jih uporabite kot romantično večerno osvetlitev

Papirnati lampijoni osvajajo svet zabav 2018-05-23T12:47:30+00:00

Pripovedovanje zgodb, ki navdihujejo

Pripovedovanje poročnih zgodb skozi film je zopet postalo pravi trend. Mateja in Dejan Berguš, ki stojita za blagovno znamko Storytelling Films, sta prava mojstra pri ustvarjanju kratkih poročnih filmov. Zastavili smo jima nekaj vprašanj, da bi izvedeli še malo več o ozadju njune kreativne zgodbe.

  1. Kako bi na kratko opisala, kaj pravzaprav delata?

Pripovedujeva zgodbe. Takšne, ki se dotaknejo, navdihnejo in presenetijo.

  1. Kako si razdelita delo? Kdo prodaja in kontaktira stranke? Kdo snema in kdo montira?

Tako, kot se v zasebnem življenju dopolnjujeva, se tudi v poslu, kar je fantastičen privilegij. Snemava oba, v montaži jaz uživam v sestavljanju celotnega filma, […]

Pripovedovanje zgodb, ki navdihujejo 2018-02-16T13:21:51+00:00

Trije elementi, ki bodo določali osnovne smernice vaši poroki

Zaročena? Čestitamo! In kje sploh začeti? Na začetku seveda!

Priprave na poroko se za bodočo nevesto in bodočega ženina začnejo zelo različno. Zanjo se načrtovanje zagotovo začne že v rosnih letih igranja z barbikami in navidezne poroke. Do 10 leta starosti ima izbranih že najmanj 5 poročnih oblek, čevlje, dva prstana in tiaro (Za katero se kasneje le redko katera nevesta dejansko odloči, tako, da fantje, kar zadihajte.) Zanj pa se pogosto pravo načrtovanje začne mesec dni pred samo poroko z otvoritvenim dogodkom … fantovščino.

Vseeno pa je priporočljivo, da bodoča mladoporočenca že v začetku načrtovanja začrtata smernice njunega dogodka in se […]

Trije elementi, ki bodo določali osnovne smernice vaši poroki 2017-11-09T18:10:02+00:00

Za vedno … v Kongu

Hotel Kongo je prava lokacija za uresničitev vajine poročne pravljice. Pod eno streho združena hotel in restavracija, odeta v urejeno okolico, Hotel Kongo uvrščajo med najbolj priljubljene poročne lokacije. Odlikujejo ga odlična lokacija, velika restavracija, ločen prostor za zabave Hosta Pub v retro stilu, vrhunska kulinarična ponudba ter prijazno osebje.

 

HOTEL KONGO vama ponuja dve različni vrsti poroke:

ELEGANTNA POROKA

– s civilnim poročnim obredom v čudovitem poročnem paviljonu

– s poročnim slavjem v restavraciji, ki sprejme do 200 gostov

 

Za vedno … v Kongu 2017-11-21T09:40:29+00:00

7 idej, kako si z bučami popestriti jesensko zabavo

Jesen je tu. Čarobni čas, ko se narava odene v kraljevske zlate barve in bogato obrodi. Le zakaj ne bi vsega tega izkoristili v naš prid in si okrasili zabavo z danimi dobrotami. Predstavljamo vam 5 idej, kako lahko jesenske buče, uporabite kot čudovite dekoracijske elemente.

1. VABILA Z BUČAMI

Vir:fineanddandypaperie

Vnesite jesenske note in izberite vabila, ki že nakazujejo sezonsko vzdušje. Le kaj bi lahko bilo bolj jesensko od velike buče. Trenutno še vedno zelo aktualni so akvareli. Seveda z malo umetniške žilice in smisla za estetiko, pa se lahko oblikovanja […]

7 idej, kako si z bučami popestriti jesensko zabavo 2017-10-17T17:25:51+00:00

Modna oblikovalka, ki postavlja poročne trende

Hayley Paige je modna oblikovalka, ki je zavzela svet poročne mode kot vihar. Mlada oblikovalka je svojo poklicno pot začela kot pripravnica pri Nini Garcia v uredništvu modne revije Elle. Kot pripravnica pri eni izmed največjih modnih revij na svetu, se je naučila najpomembnejše lekcije v življenju, ˝znajti se je treba˝! Kot pravi sama, je zgodaj spoznala, da če ti nekdo vedno daje navodila, zaviraš svoj lastni potencial in kreativnost. Že zgodaj v svoji karieri je zbrala pogum in na modne brvi poslala svoje prve kreacije, ki so instantno osvojile bodoče neveste in prevzele eno izmed vodilnih mest dizajnerskih […]

Modna oblikovalka, ki postavlja poročne trende 2017-09-25T11:34:38+00:00

Jezeršek

Restavracija Blejski grad

Restavracija Blejski grad omogoča več tipov pogostitev v sklopu vaše poroke. Svoje svate lahko pozdravite s pogostitvijo ob prihodu, s hladno-toplimi prigrizki po poročnem obredu ali s sedečim slavjem v restavraciji ali Viteški dvorani. Mladoporočenci si lahko rezervirajo omizje za poročno kosilo ali zakupijo celotno restavracijo z namenom celovečernega slavja. Prostor sprejme do 90 gostov. Število se zmanjša, v kolikor bi želeli umestiti plesišče in oder za nastopajoče.

Na Blejskem gradu lokalne in regionalne jedi pripravljamo na sodoben in prefinjen način ter hkrati ohranjamo gastronomsko dediščino Slovenije. Pripravili smo predloge poročnih menijev, ki konceptualno najbolj ustrezajo […]

Jezeršek 2017-08-02T13:30:46+00:00

Poročni video

Poročni-video.si prihaja iz sveta filma in oglaševanja, zato znamo vajin magični dan prikazati v stilu najboljših svetovnih glasbenih videospotov. Imamo najsodobnejšo tehnično opremo. Imamo odlične reference. Imamo ideje. Imamo srce. Vsi naši paketi vključujejo dva videa za eno ceno. Za vajino popolno poročno zgodbo v dveh popolnoma različnih videih. Vajin poročni dan bo z našo pomočjo za vedno ostal magičen, filmski, barvit in nepozaben.

Stegne 27 1000 Ljubljana
040 69 12 12
info@porocni-video.si
www.porocni-video.si

Poročni video 2017-08-02T13:26:07+00:00

Blejski grad

Blejski grad je najpopularnejših lokacij za poroko. Sanjski razgled na Blejsko jezero in kamnita struktura obljubljata fantastične poročne slike, zato boste na Blejskem gradu vedno našli tudi pare, ki si žal niso uspeli pravočasno rezervirati termina poroke na gradu in bo to le njihova foto lokacija.

Izbirate lahko med klasično poroko s sprejemom ali pravo grajsko poroko s programom. Prava grajska poroka je resnično nekaj edinstvenega in pravo doživetje. Že pred gradom vas sprejme grajsko osebje, pozdravi vas celo graščak sam, dovoli vam celo, da si v njegovi grajski kleti napolnita svojo steklenico grajskega vina in natisneta svojo poročno listino.

Blejski grad 2017-08-21T17:15:49+00:00

Grad Otočec

Da bodo prvi koraki na vaši skupni življenjski poti res nepozabni, smo v hotelu Grad Otočec pripravili celovito ponudbo: od grajskega poročnega protokola do bogate kulinarične ponudbe in možnosti preživljanja medenih tednov v romantičnem okolju otoškega gradu.  Mladoporočencema, ki povabita na poročno slavje najmanj 30 svatov, podarimo prenočevanje na poročno noč v razkošni grajski sobi, s prvim skupnim zajtrkom, postreženim v sobi.

Za vse, ki želite ta veseli dogodek proslaviti v krogu sorodnikov in prijateljev, pripravljamo na Otočcu bogat izbor poročnih kosil in večerij. Glede na številnost družbe lahko izbirate med restavracijo hotela […]

Grad Otočec 2017-09-20T23:43:57+00:00

Copyrighted Image