*NAJINA ZGODBA Poročni planer – gold

24,90 

20 na zalogi (se lahko naroči)

Čudovit dizajnerski poročni planer v katerega boste ujeli vse nepozabne trenutke od prvega poljuba, zaroke, pa vse do prvih skupnih poporočnih načrtov.

  • 136 strani
  • trda platnica z zlatotiskom
  • notranjost v ˝greenery˝ zeleno sivi kombinaciji

˝Must have˝ za vse bodoče neveste.

20 na zalogi (se lahko naroči)

Opis

NAJINA ZGODBA je poročni planer ujet v spominsko knjigo celotnih priprav na poroko. Knjiga je izjemno lepa in stilsko dodelana, krasijo pa jo čudovite slike vrhunske poročne fotografinje Nastje Kovačec. Polna je praktičnih nasvetov, koristnih informacij in zabavnih domislic.

Avtorica poročnega planerja Najina zgodba je Urška Perko Ažman, organizatorka porok na domačem in tujem trgu. Specializirana za nepozabna praznovanja osebnih prelomnic in osredotočena na detajle, bodočim nevestam ponuja knjigo poročnih spominov, ki bo večni spomin na njihovo poročno pustolovščino.

Za čudovit dizajn planerja je poskrbela grafična oblikovalka Kristina Smodila, ki je neusahljiv vir oblikovnih domislic, trendov in poskrbi, da je vsak izdelek izpod njenih rok, nič manj, kot popoln.

Karakteristike: 136 strani, trde platnice, zlatotisk/srebrotisk na platnicah, notranjost dusky pink/zlata ali greenery zelena/siva kombinacija, zlata/srebrna elastika, žepek na zadnji platnici, označevalec strani.

Dodatne informacije

Barva

002 Lavender, 005 Orange, 006 Dark Pink, 007 Red

Širina

100 mm, 12 mm, 25 mm, 3 mm, 50 mm

Copyrighted Image