• Čudovit namizni tekač iz jute. Primerno za vse rustikalno obarvane dogodke in praznovanja. Izdelek lahko obrobite s čipko po izbiri ali ga režete na poljubne dolžine. Lahko ga tudi šivate in izdelate sorodne izdelke, kot so blazinice za prstane, trakovi za dekor stolov, zavese, pentlje in podobno,... Dimenzije: cca. 28 x 500 cm V paketu je 1 izdelek.  
  V košarico › Več
 • Okrasni trak iz jute. Primeren za vse rustikalno obarvane dogodke in praznovanja. Izdelek lahko kombinirate s čipko po izbiri ali ga režete na poljubne dolžine. Lahko izdelate sorodne izdelke, kot so blazinice za prstane, trakovi za dekor stolov, pentlje in podobno,... Dimenzije: cca. 5 x 500 cm V paketu je 1 izdelek.  
  V košarico › Več
 • Čudovit namizni tekač iz jute v kombinaciji s čipko na sredini. Primerno za vse rustikalno obarvane dogodke in praznovanja. Dimenzije: cca. 28 x 275 cm V paketu je 1 izdelek.  
  V košarico › Več
 • Čudovit namizni tekač iz jute v kombinaciji s čipko ob straneh. Primerno za vse rustikalno obarvane dogodke in praznovanja. Dimenzije: cca. 28 x 275 cm V paketu je 1 izdelek.  
  V košarico › Več
 • Paket izdelkov, ki jih potrebujete za popolno dekliščino, vključno s tattooji za nevestino družbo.
  V košarico › Več

Copyrighted Image