Grad Otočec

Da bodo prvi koraki na vaši skupni življenjski poti res nepozabni, smo v hotelu Grad Otočec pripravili celovito ponudbo: od grajskega poročnega protokola do bogate kulinarične ponudbe in možnosti preživljanja medenih tednov v romantičnem okolju otoškega gradu.  Mladoporočencema, ki povabita na poročno slavje najmanj 30 svatov, podarimo prenočevanje na poročno noč v razkošni grajski sobi, s prvim skupnim zajtrkom, postreženim v sobi.

Za vse, ki želite ta veseli dogodek proslaviti v krogu sorodnikov in prijateljev, pripravljamo na Otočcu bogat izbor poročnih kosil in večerij. Glede na številnost družbe lahko izbirate med restavracijo hotela Grad Otočec, ki sprejme do 50 oseb, in grajsko lovsko sobo, ki sprejme do 12 oseb, za vas pa lahko pripravimo tudi piknik – večerjo na prostem ali pod šotorom na grajski jasi.

Za svate so poleg sob v hotelu Grad Otočec na voljo namestitve tudi v hotelu Šport na Otočcu, v hotelih Term Dolenjske Toplice in Term Šmarješke Toplice ter v hotelu Krka v Novem mestu. Če želite, lahko poskrbimo tudi za prevoz svatov.

 

 

2017-09-20T23:43:57+00:00

Copyrighted Image