Poročni šopek – trendi 2016

Poročna dekoracija je običajno povezovalni element ali rdeča nit vsake poroke. Vse pa se začne in konča pri nevestinem poročnem šopku. Na podlagi le-tega se določi barve poroke, cvetlično namizno poročno dekoracijo, naprsne šopke, poročna vabila, zahvale, poročno torto, uskladi pa se celo poročna obleka neveste in ženina ter poročna dekoracija avtomobila.

Predstavljamo vam 5 osnovnih smernic za lažjo izbiro poročnega šopka v letu 2016 – zagotovo bodo v modi tudi v prihajajočih sezonah.

NASVET: Belo barvo kombinirajte z zelenjem ali živobarvnim trakom, ki naj se ujema z vašim pasom na poročni obleki ali morda vašimi poročnimi čevlji. Za tisti nežni pridih igrivosti in nagajivosti, ki ju nočete popolnoma skriti …

 

1. BEL POROČNI ŠOPEK

Vedno popularna bela barva še vedno prevladuje na porokah. Lahko bi rekli, da je bela barva za poroke enaka črni oblekici v modi – nikoli ne bo prišla iz mode. Enako velja za bel poročni šopek. Bele vrtnice, marjetice, šmarnice, kale, orhideje in druge čudovite bele cvetlice so lahko predstavljene v vašem poročnem šopku.

NASVET: Belo barvo kombinirajte z zelenjem ali živobarvnim trakom, ki naj se ujema z vašim pasom na poročni obleki ali morda vašimi poročnimi čevlji. Za tisti nežni pridih igrivosti in nagajivosti, ki ju nočete popolnoma skriti …

 

a1

 

2. VINTAGE PASTELEN POROČNI ŠOPEK

Nežne pastelne barve se odlično ujamejo z vedno popularnejšimi vintage trendi, kjer je nežnost, uporaba naravnih materialov in reuse (ponovna obuditev starih predmetov in elementov) osrednjega pomena. Petunije, hortenzije, vrtnice nežnih barv ter tudi poljsko cvetje so lahko čudovit dekor element.

 

a1

 

3. DIVJI POROČNI ŠOPEK

Divje rastoče cvetje je lahko povezano v čudovit poročni šopek. Poroka v naravi je lahko čudovita kulisa za poročno dekoracijo iz sveže nabranega divjega cvetja.

NASVET: Naj vam pomagajo vaše družice in preživite čudovito popoldne pri nabiranju in dekoriranju cvetja. Mislim, da razlike v ceni pri omenjeni izbiri cvetja sploh ni potrebno poudarjati, vi in vaše družice pa boste zelo zadovoljne, da boste v poroko vnesle del sebe. Ne pozabite fotografirati celotnega dogajanja, saj boste čez čas z veseljem prelistale slike.

 

a1

 

4. NETRESKOV POROČNI ŠOPEK

Morda malo netipično, toda zelo zelo popularen trend, ki se nalezljivo in povsem upravičeno širi tudi pri nas, je zagotovo poročni šopek z netreskom in drugimi sorodnimi zimzeleni. Ta čudovita zdravilna rastlina, ki se množično uporablja pri lajšanju zdravstvenih tegob, si je utrla pot v poročni šopek in čudovito dopolnjuje izbrano cvetje.

NASVET: V kolikor si izberete netresk za popestritev vašega poročnega šopka, si zagotovite tudi izjemne netreskove namizne dekoracije, ki so cenovno dostopne in odlično dopolnjujejo vse ostale dekoracijske materiale.

 

a1

 

5. BLING BLING POROČNI ŠOPEK

Če v vas še vedno prebiva tista mala princeska, ki se je navduševala nad tiarami in kronskimi dragulji, vam bo trend z dragulji okrašenih poročnih šopkov zagotovo všeč. Trend, ki je pisan na kožo vsem nam, ki smo po srcu še vedno malo srake in nam niti ni več nerodno priznati, da nas bleščanje lepih kamenčkov še vedno zaslepi.

NASVET: Pri uporabi te trendi ideje upoštevajte, da bo nakit na poročnem šopku nadomestil kak del vašega poročnega nakita. Saj veste, preveč je lahko tudi preveč.

 

a1

 

Avtor: Hana Lesig

2016-05-23T09:10:44+02:00

Copyrighted Image